Inloggen

Werving en selectie

De werving- en selectie van jouw toekomstige Manager of Specialist in Supply Chain, Logistiek of Operations is onze specialisatie. Met 12 jaar ervaring in exact deze mooie vakgebieden beschikt Objeqtive over een doordachte aanpak en een groot actief netwerk, waardoor wij jouw betrouwbare partner kunnen zijn bij de invulling van vacatures.

Zomaar een aantal afgeronde opdrachten waar wij trots op zijn:

Vooraf zeker weten of wij jouw vacature of opdracht kunnen invullen? Bel 06-29435083, doe de haalbaarheidsanalyse óf bekijk onze open en ingevulde posities.

Geen opdracht is hetzelfde. Onze aanpak wel. Een persoonlijke benadering gecombineerd met slimme technologie. Transparantie en goede communicatie tijdens het proces met focus op het eindresultaat: de juiste kandidaat voor jouw vacature. Met slimme jobmarketing bereiken we naast ons actieve netwerk ook alle passende kandidaten daarbuiten. In het selectieproces staan persoonlijkheid, competenties, ambities en doelen centraal. Na het introduceren van kandidaten zijn wij een betrokken sparringpartner en begeleiden wij het proces tot aan de plaatsing. 

                                                                 Download onze aanpak

Toekomst planten

Wij gaan een stap verder. Wij planten toekomst. Klimaatpositief ondernemen is een structureel onderdeel van ons werk. Symbolisch planten we een boom bij iedere plaatsing. En compenseren we samen de uitstoot van de werkplek van jouw toekomstige medewerker. We gaan verder. Hoe? Bekijk onze hogere doelen!

Neem contact met ons op

Vacatures

Objeqtive Recruitment gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.