Inloggen

Team

Objeqtive is in 2020 opgericht door Martin Dröge. Dagelijks werkt hij, naast zijn rol als Recruitment Consultant in de vakgebieden Supply Chain, Logisitiek en Operations, aan de ambitie om Objeqtive te laten groeien tot een platform voor specialistische Recruitment Consultants in Nederland. Met de nieuwste searchtechnologieën, wervende vacaturecampagnes en een unieke propositie in recruitmentland is Objeqtive klaar voor jouw komst. Nieuwsgierig?

De wereld werkt. Werk aan de wereld.

We willen bijdragen aan een mooiere wereld door impact te maken via ons dagelijks werk. Dit doen wij door dagelijks te werken aan de recruitment- en carrièredoelen van onze relaties en collega’s. Wij gaan verder. Met onze enorme specialistische netwerken wil Objeqtive het vliegwiel zijn voor verduurzaming in de vakgebieden waarin we acteren. Dus dat gaan wij doen.

Ondernemerschap, resultaatgerichtheid, aandacht voor mens & planeet, samenwerken, focus op specialistische vakgebieden en plezier staan voorop.

Bij Objeqtive is vorm ondergeschikt aan het doel. Je bent welkom als zelfstandig professional óf in loondienst. Misschien is er zelfs wel een hybride vorm denkbaar. Je kan ervoor kiezen om in te springen op één van de bestaande vakgebieden of een compleet nieuw specialisme te starten. Objeqtive het platform, jij de specialist. Aim higher!

Heeft ons verhaal jou gegrepen? Of nog niet helemaal maar ben je wel nieuwsgierig? Neem contact op met Martin Dröge via 06-29435083 of martin@objeqtive.nl

Vacatures

Objeqtive Recruitment gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.