Inloggen

Jij bent er klaar voor.

Inmiddels heb jij je rugzak al mooi gevuld met ervaring in supply chain planning, operationele inkoop, forecasting en voorraadbeheer. Je wilt graag impact maken in een vrije rol binnen organisaties die behoefte hebben aan jouw expertise.

Mooi! Want in de afgelopen jaren heb ik (Martin Dröge) meer dan 200 supply chain professionals mogen begeleiden bij het maken van zo'n stap naar werkgevers als Wehkamp, Jumbo, Aalberts Industries, Blokker, Bol.com en Coolblue. En ik help jou ook graag.

Leuk! Maar hoe dan?

Simpel. Door je te leren kennen, te weten wie jij bent en wat jouw ambities zijn. Te achterhalen waar jij je nog graag in wilt ontwikkelen en waar jij je in onderscheid ten opzichte van de rest. Om je op basis van deze inzichten te helpen door de vele bomen het bos weer te zien en de juiste keuze te maken voor jouw vervolgstap. Misschien is dat wel een vaste functie in dienst bij één van onze leuke opdrachtgevers. Of gewoon een andere rol waar jij op dit moment je zinnen op hebt gezet. Kan allebei. Je bent welkom!

Via een korte telefonische kennismaking (15 minuten) maken we kennis om vervolgens op basis van jouw behoefte de vervolgstappen te bepalen. 

Waarom? Omdat ik het leuk vind jou te helpen in deze belangrijke fase in je carriere én mijn opdrachtgevers te helpen aan gedreven talent dat bereid is die stap extra te zetten! De werkgevers waarmee Objeqtive exclusief samenwerkt excelleren in salaris, vakantiedagen, hybride werkmogelijkheden en flexibele werktijden. Nog belangrijker: stuk voor stuk zijn het werkgevers met een informele cultuur en korte lijnen waar jij als professional volop ruimte voor initiatief en persoonlijke ontwikkeling zal ervaren. 

Kost dat? He-le-maal niks (behalve een beetje tijd en enthousiasme)

Waar begin ik? Pak je telefoon en bel mij op 06-29435083 of laat je naam en nummer hieronder achter. Dan neem ik snel contact met jou op! 

Tot snel

Laat je gegevens hieronder achter en wij nemen snel contact met je op!

 

Objeqtive Recruitment gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.