Inloggen

Tamara van Keulen - Jongerius

Even voorstellen:

Hai! Leuk dat je hier een kijkje neemt. Indien je nader wilt kennismaken, bel gerust of stuur me een berichtje.

Ik ben Tamara van Keulen-Jongerius (38). Getrouwd met Michel en samen hebben we drie dochters: Zoë (7), Fien (3) en Loes (1). Ik trek er graag samen op uit met mijn gezin, familie of vrienden. Lekker lachen en dansen, Nederlandstalige muziek en het maken van foto’s zijn kenmerkend voor mij.

De afgelopen 16 jaar heb ik ‘aan de andere kant van de tafel’ gezeten bij bedrijven als C1000, Blokker, Intratuin en HAVI. In de beginjaren als Specialist, later als Supply Chain Manager. Het menselijke aspect is waar ik echt mijn passie in gevonden heb: Het coachen en begeleiden van mijn teamleden evenals het selecteren van de perfecte professional voor een openstaande vacature binnen mijn team. Door mijn enthousiasme voor wat mensen motiveert in combinatie met mijn toenemende nieuwsgierigheid naar het ontdekken van nieuwe bedrijven en individuen, overwoog ik steeds vaker een switch naar recruitment.

Met Objeqtive en Martin heb ik sinds 2014 een vertrouwde relatie opgebouwd en zijn we samen succesvol geweest. Bijvoorbeeld bij de uitbreiding van mijn teams én bij het organiseren van interim-vervanging tijdens mijn zwangerschapverloven. Toen ik met Martin in gesprek raakte over een samenwerking was ik al direct overtuigd van de synergie tussen mijn kennis van de business, het vakgebied en HR en Martin zijn jarenlange ervaring in de recruitmentindustrie. Ik kijk ernaar uit om vele bedrijven en mensen op een leuke manier langdurig samen te brengen.

Actieve vacatures:

Afgeronde vacatures:

Tamara  van Keulen - Jongerius
Naam: Tamara van Keulen - Jongerius
Mobiel: (06) 1071 1998
Objeqtive Recruitment gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.