Inloggen

Wat is jullie verhaal?

Een goed verhaal is de basis voor de invulling van jouw vacature. Een verhaal wat verder gaat dan het hoofd bieden aan uitdagingen van vandaag. Het gaat over de historie, het heden en vooral de toekomst van jouw organisatie. Over ambities en doelen. Over cultuur en strategie. Dat is jullie verhaal; uniek en inspirerend. En wij leren jullie verhaal graag kennen!

Wij vertalen verhalen naar concrete doelen. Eerst luisteren, later vertellen. Vinden daar de juiste professional bij. Hebben altijd jouw doelen in ons vizier. Gaan voor de lange termijn met een efficiënte procedure. Om van daaruit dé match te maken. En dat werkt.

Met behulp van de nieuwste search-technologieën, een actief netwerk, wervende marketingcampagnes en een eigen selectiemethode zijn wij in staat de juiste professional te werven en selecteren. Een professional met een verhaal. Dromen en doelen. Een verhaal dat klopt. Een match die klopt.

Zoek je permanente invulling van een lastige vacature? Dan biedt Objeqtive hulp met werving- en selectie. Óf heeft jouw organisatie behoefte aan tijdelijke expertise of capaciteit? Dan bieden wij met een actief netwerk op zeer korte termijn interim-management als oplossing.

Meer over werving & selectie Meer over interim-management

Objeqtive Recruitment gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.