Inloggen

Martin Dröge

CV:

Welkom op mijn profielpagina! Mijn naam is Martin Dröge. Recruitment Consultant met 10 jaar ervaring in Supply Chain, Operations en Logistiek. Getrouwd met Linet en samen hebben we twee kinderen: Pim (3) en Sofie (5). In mijn vrije tijd ben ik Algemeen Bestuurslid bij dé beroepsvereniging voor Logistiek Management, de vLm. Daarnaast sport ik veel (hardlopen, zaalvoetbal, triathlon, crossfit) en houd ik van gezelligheid met familie en vrienden.

Direct na mijn studie Bedrijfskunde MER heb ik mijn passie gevonden in het uitvoeren van werving- en selectieopdrachten in bovengenoemde vakgebieden. In de periode als Managing Consultant bij mijn voorgaande werkgevers heb ik een team van Consultants mogen aannemen, coachen en begeleiden en tegelijkertijd vele opdrachten mogen afronden. In deze periode heb ik opdrachten uitgevoerd voor een vaste groep opdrachtgevers zoals bijv. A.S. Watson, Jumbo Supermarkten, Haribo, Aalberts Industries, BMN Bouwmaterialen, Royal Talens, Yakult, C.I.V. Superunie en UniCarriers. Voor deze organisaties heb ik o.a. de volgende posities ingevuld: Operations Director, Site Manager, Demand Planner, Logistiek Manager, Replenishment Manager, Supply Chain Director, Teamleider Logistiek en Supply Chain Manager.

In 2019 heb ik de keuze gemaakt om te gaan ondernemen. Ik geloof namelijk dat ons werk gaat over bijdragen aan werkplezier en organisatiesucces door mensen op een goede manier te verbinden aan organisaties. En wil graag verder gaan. Door dagelijks te bouwen aan een organisatie die passie voor recruitment combineert met zorgen voor een mooiere planeet.

Spannend? Ja! Is de wereld hier klaar voor? Weet ik nog niet. Is mijn netwerk hier klaar voor? Weet ik ook niet. Is het tijd? Ja…. Doen!

Inmiddels is uit deze droom Objeqtive ontstaan. Een merk, platform en organisatie dat werkt aan een mooiere wereld. Resultaatgericht, objectief adviserend en met focus op EQ in selectieprocessen. Met trots kijk ik uit naar een mooie toekomst!

Kennismaken? Bel 06-29435083 of stuur even berichtje!

Widget:

Actieve vacatures:

Afgeronde vacatures:

Martin  Dröge
Naam: Martin Dröge
Mobiel: (06) 2943 5083
Objeqtive Recruitment gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.