Inloggen

Verhalen vertalen

Wij vertalen verhalen naar duidelijke doelen. Eerst luisteren, later vertellen. Vinden daar de juiste professional of organisatie bij. Hebben altijd jouw doelen in ons vizier. Gaan voor de lange termijn. Om van daaruit dé match te maken. En dat werkt.

Wij geloven in de kracht van specialisatie. En in duurzame relaties. Dat je een enorme bijdrage kan leveren aan werkplezier en organisatiesucces door mensen op een goede manier te verbinden aan organisaties. Dit doen we al 12+ jaar door professionals in de vakgebieden Logistiek, Supply Chain en Operations te verbinden aan vacatures binnen unieke organisaties.

Wij gaan een stap verder. Wij planten toekomst. Klimaatpositief ondernemen is een structureel onderdeel van ons werk. Symbolisch planten we een boom bij iedere plaatsing. Maar we gaan verder. Hoe?

Toekomst planten

Het is onze doelstelling om waar te maken wat er van ons verwacht wordt: de werving- en selectie van de juiste manager of specialist. Voor vaste functies of interim-management. Én het geven van carrière-advies, sparren over personal branding of de introductie bij unieke werkgevers. Duurzame werkrelaties realiseren dus.

Vanaf hier gaan we verder. We willen impact maken. Samen. Wij willen ervoor zorgen dat de wereld een fantastische plek om op te leven blijft. Onze bijdrage: 

  • Klimaatpositief ondernemen = 200% compensatie van onze uitstoot
  • Tijd voor de wereld = 5% van de werktijd besteden wij aan Sustainable Development Goals
  • Duurzame plaatsingen = 200% compensatie van de uitstoot op de werkplek bij plaatsing
  • Toekomst planten = symbolisch doneren en planten we per plaatsing een boom op onze duurzame voedingsbodem

Voor de compensatie van de uitstoot heeft Objeqtive een partnership met Justdiggit.

Samen doen? Wij komen graag met je in contact!

Meer informatie voor werkgevers Voor kandidaten

Objeqtive Recruitment gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.