Inloggen

Supply Chain Development Specialist

Nieuw
Rotterdam
Meer details
Adres
Watermanweg 30, 3067 GG Rotterdam
Match criteria
  • Zuid-Holland

Functie omschrijving

700.000 auto-onderdelen in de catalogus. 170.000 stock-keeping-units. Een gloednieuw duurzaam distributiecentrum van 50.000m2 met daarbij 12 ‘snellevercentra’. En in de Benelux-France regio 120 vestigingen en 4000 gedreven collega’s. Stel je de complexiteit in de Supply Chain van LKQ Fource eens voor… Gelukt?

Als Supply Chain Development Specialist mag jij gaan bijdragen aan de verdere ontwikkeling van de SC-afdeling, processen en systemen. Een vrije rol in het Continuous Improvement Team in een snelgroeiende organisatie met veel ruimte voor doorgroei en ontwikkeling. LKQ heeft je daarnaast een compleet pakket arbeidsvoorwaarden te bieden, met o.a. een maximaal bruto maandsalaris van €5735,-.

Snelle ontwikkelingen, continue verbetering
Ontwikkelingen binnen LKQ en haar keten volgen elkaar in razendsnel tempo op. Dit drijft de behoefte aan de continuous improvement van processen en systemen op bedrijfsbrede schaal. Binnen het domein Supply Chain Planning, waarin ca. 30 collega’s werkzaam zijn, zal je als SC Development Specialist zelfstandig op zoek gaan naar verbeterpotentieel, o.a. door performance inzichtelijk te maken in dashboards, welke je via (grote en kleine) projecten omzet in concrete resultaten / oplevering. Je zal vooral werken vanuit het uitstekend verzorgde HQ in Rotterdam (Alexandrium)

Je houdt je dus vooral bezig met:

  • data-analyse en de visualisatie van data in dashboard (BI);
  • signaleren van verbeterpotentieel en doen van verbetervoorstellen (proces en systeem);
  • procesdesign en implementatie in de daily workflow;
  • finetunen van planningsparameters in de ERP- en Replenishmentsystemen;
  • projectmanagement

Een leuke, afwisselende functie waarin je alle ruimte krijgt om zelfstandig nieuwe initiatieven succesvol te implementeren dus!

LKQ biedt jou als Supply Chain Specialist

Een nieuwe functie in dienst van een wereldwijde speler waarin jij lokale impact kan maken. Daarnaast zal je ervaren dat LKQ ontwikkeling en (internationale) doorgroei faciliteert en stimuleert. De sfeer is ambitieus, informeel, ondernemend en no-nonsense.

Hiernaast ontvang je:

  • een goed bruto maandsalaris van maximaal €5.735,-
  • uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een mooie pensioenregeling, korting op diverse verzekeringen (collectieve zorgverzekering)
  • 25 vakantiedagen op fulltime basis en de mogelijkheid om voordelig extra verlofuren te kopen
  • een persoonlijk keuzemenu, hiermee heb je de mogelijkheid om een deel van jouw arbeidsvoorwaarden af te stemmen op persoonlijke omstandigheden en wensen
  • hybride werkvorm, gemiddeld ca. 3 dagen kantoor of onderweg, 2 dagen thuis werken

Voor deze rol zijn wij op zoek naar

Een gedreven kandidaat die klaar is om LKQ te helpen om op basis van data nog betere beslissingen te maken. Die zelfstandig genoeg is om op zoek te gaan naar verbeterpotentieel én het vermogen heeft cijfers te vertalen naar concrete voorstellen. Je balanceert precies in het midden tussen ‘denken en doen’.

Daarnaast beschik je over:

  • minimaal een hbo-opleiding in de business intelligence of supply chain richting
  • minimaal 3 jaar ervaring in Supply Chain, BI, Continuous Improvement of vergelijkbaar;
  • uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Ben jij de SC Developer die wij zoeken? Dan horen wij graag van je. Reageren op deze vacature kan via de sollicitatiebutton of door te mailen naar martin@objeqtive.nl

Natuurlijk beantwoorden wij je vragen ook graag: je kan Martin bereiken via 06-29435083

Over Objeqtive Recruitment

Objeqtive is gespecialiseerd in het bemiddelen van Specialisten, Managers en Directeuren in Supply Chain, Logistiek en Operations in heel Nederland (en soms daar buiten). Op interim en permanente (werving- en selectie) basis.

Wij gaan verder. Planten toekomst. Klimaatpositief ondernemen is een structureel onderdeel van onze dienstverlening. Symbolisch planten we een boom bij plaatsing en compenseren we de CO2-uitstoot van jouw nieuwe werkplek / medewerker. Meer informatie? Geven we graag! Neem contact op met Martin Dröge via 06-29435083 of martin@objeqtive.nl

Locatie

Rotterdam

Publicatiedatum

21.03.2024

Contactpersoon

van Keulen - Jongerius

Vacatures

Deel deze vacature:
Objeqtive Recruitment gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.