Inloggen

Warehouse Manager ( Nieuwbouw )

Vervuld
Deventer
Meer details
Adres
Maagdenburgstraat , 7421 ZD Deventer
Match criteria
  • Overijssel

Vernieuwing. Verandering. Verhuizing.

Dé kernwoorden die de uitdagingen voor jou in deze vacature van Warehouse Manager bij Wasco perfect omschrijven!

Wasco is al ruim 50 jaar de meest klantgerichte technische groothandel en heeft een serieuze ambitie: over een aantal jaar wil het de absolute nr. 1 in haar markt zijn. De verdere ontwikkeling van de logistieke organisatie speelt daarin een cruciale rol. Op korte termijn staan er een aantal grote projecten op stapel, waaronder de bouw, inrichting en ingebruikname van het state-of-the-art DC in Deventer (37.000m2) én de implementatie van een nieuw ERP-systeem in 2024.

Objeqtive Recruitment is op zoek naar de Warehouse Manager die klaar is voor een grote uitdaging: het voorbereiden, implementeren en leiden van het nieuwe DC in Deventer.

100 FTE – Mechanisatie – Autostore – BREAAM Very Good - Dagdienst
Het nieuwe distributiecentrum in Deventer zal eind 2023 in gebruik genomen worden en is gebouwd volgens de nieuwste (BREAAM) standaard. Op dat moment zijn er nog 2 andere distributiecentra in gebruik, waarvan het DC in Twello op termijn haar deuren zal sluiten. In het DC in Deventer zal de in- en opslag, orderpicking en expeditie van zowel groot als stukgoed naar klanten en de 35 vestigingen plaatsvinden. Uniek aan dit DC is de vergaande graad van mechanisatie; o.a. door middel van een Autostore systeem. De ca. 100 medewerkers in het warehouse worden aangestuurd door Teamleiders.

In de rol van Warehouse Manager

Ben je in eerste instantie medeverantwoordelijk voor de ontwikkeling en inrichting van het distributiecentrum. Daarnaast is het opbouwen en trainen van het nieuw te vormen team je prioriteit.

Uiteindelijk ben je als Warehouse Manager eindverantwoordelijk voor de locatie en geef je direct leiding aan een team Teamleiders en indirect aan ca. 100 FTE. Je werkt nauw samen met collega’s op het hoofdkantoor (Procesmanagement – Inkoop – Commercie – Finance) en het DC in Apeldoorn.

In deze rol focus je, naast het leiden van de dagelijkse operatie, op:

  • het definiëren van de afdelingsstrategie, opstellen van het jaarplan en budgettering;
  • het opstellen van businesscases t.b.v. nieuwe investeringen;
  • het ontwikkelen van een duidelijk KPI-dashboard en monitoren van de performance;
  • het creëren van nieuwe structuren;
  • de ontwikkeling van het team;
  • de optimalisatie van alle processen binnen het DC

Dit alles uiteraard met een scherp oog voor prioriteit nummer 1: het creëren van een veilige en plezierige werkomgeving voor de collega’s.

Dit heeft Wasco je te bieden

Een impactvolle rol in een organisatie met drive en ambitie. Een organisatie waarin het belang van een solide logistieke operatie wordt (h)erkend en waarin ruimte is voor verdere investeringen in mens en kapitaal.

Het pakket arbeidsvoorwaarden is uitstekend en zeer compleet, met o.a.:

  • een positie direct in dienst van Wasco;
  • een bruto maandsalaris tussen €4500,- en €6120,- ;
  • winstdelingsregeling;
  • 25 vakantiedagen en 12 Atv-dagen (evt. periodiek in te wisselen voor salaris of Wasco-producten);
  • uitstekende reiskostenvergoeding, pensioenvoorziening en collectieve zorgverzekering;
  • personeelskorting op het assortiment;
  • uitgebreide persoonlijke ontwikkelmogelijkheden

Wij zoeken

Een inspirerend en motiverend leider met een handson mentaliteit. Je bent gewend om leiding te geven aan grote groepen medewerkers in een professionele logistieke omgeving. Daarnaast ben je in het bezit van:

  • aantoonbaar hbo werk- en denkniveau;
  • minimaal 5 jaar leidinggevende werkervaring in een logistieke of supply chain omgeving;
  • ervaring met financieel management (budgettering / investeringsvoorstellen);
  • analytisch vermogen, resultaatgerichtheid en teamspirit;
  • ervaring met het sturen van verbeter- en veranderprocessen;
  • ervaring met Lean en verhuizingen/nieuwbouw zijn een pré

Herken jij jezelf in dit profiel? Dan komen wij graag met je in contact om alle ins- en outs m.b.t. deze rol samen te bespreken!

Mocht je interesse hebben in een ander soort rol: voor Wasco zijn wij tevens op zoek naar een Manager Logistic Engineering & Support en een Logistiek Manager. Bekijk deze vacature via het vacature-overzicht op www.objeqtive.nl

Objeqtive Recruitment is een gespecialiseerd werving- en selectiebureau met hogere doelen. Wij bemiddelen tussen professionals en topwerkgevers en vullen vacatures en interim-opdrachten in binnen Supply Chain, Logistiek en Operations in Nederland. Wij gaan verder. Planten toekomst. Klimaatpositief ondernemen is een structureel onderdeel van onze dienstverlening. Symbolisch planten we een boom bij plaatsing en compenseren we de CO2-uitstoot van jouw nieuwe werkplek / medewerker. Meer informatie? Bekijk onze hogere doelen of neem contact op met Martin Dröge via 06-29435083 of martin@objeqtive.nl

Locatie

Deventer

Publicatiedatum

12.07.2023

Contactpersoon

Martin Dröge

Vacatures

Deel deze vacature:
Objeqtive Recruitment gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.