Inloggen

Supply Chain Manager (MT-lid)

Vervuld
Huizen
Meer details
Adres
Huizermaatweg 480, 1276 LM Huizen
Match criteria

Geef vorm aan de nieuwe functie Supply Chain Manager bij United Retail

United Retail in Huizen is de grootste retail serviceorganisatie voor vrije, zelfstandig ondernemers in elektrotechnische producten in Nederland. Met de twee op service en kwaliteit gerichte labels Electro World en Dé Witgoed Specialist zijn ca. 300 ondernemers aangesloten en zeer succesvol.

United Retail biedt de ondernemers vanuit het centrale hoofdkantoor in Huizen (ca. 70 medewerkers) ondersteuning op een aantal deelgebieden: category management, inkoop, marketing, e-commerce, operationele ondersteuning en, sinds kort, supply chain.

Supply Chain Management binnen United Retail is een essentiële pijler voor groei de komende jaren. Om SCM binnen deze succesvolle organisatie verder strategisch vorm te geven en een positieve impact te maken op de operationele resultaten is Objeqtive Recruitment voor United Retail exclusief op zoek naar een

Supply Chain Manager (MT-lid)

In deze nieuwe positie zal je deel uitmaken van het MT, bestaande uit de CEO, CFO, Manager Category Management, Manager Sales Operations en Marketing Manager. Je rapporteert in deze rol aan de CFO, Eric van Staveren.

Als Manager Supply Chain ben je verantwoordelijk voor de volledige keten van leverancier tot ondernemer/consument (B2B en B2C) en inclusief de voorraadniveaus en logistieke activiteiten . Je focust op het realiseren van een maximale productbeschikbaarheid tegen zo laag mogelijke ketenkosten.

Als Supply Chain Manager ben je bezig met de volgende deelgebieden:

Strategie – als onderdeel van het MT ben je medebepalend voor de organisatiestrategie en verantwoordelijk voor het definiëren en het uitdragen van de supply chain strategie. Je bent verantwoordelijk voor het afdelingsbudget en definieert de afdelingsdoelstellingen.

Supply Chain Development – je bent de drijvende kracht achter het initiëren van projecten en verbeteringen in de totale keten om omzet, kosten en service te verbeteren. Je signaleert kansen, bedenkt nieuwe concepten, enthousiasmeert anderen en realiseert vernieuwing. De scope is breed: van de implementatie van tools gericht op forecasting en voorraadbeheer (Slim4), tot het uitrollen van nieuwe logistieke concepten en het optimaliseren van de samenwerking met leveranciers.

Supply Chain Management – je leidt en ontwikkelt het groeiende team Supply Chain & Demand Planning ( momenteel 2FTE ) op een inspirerende wijze. Je geeft richting vanuit de afdelingsstrategie en stimuleert initiatief / continu verbeteren van de processen ( forecasting, voorraadbeheer, fase-in / outs, etc. )

Logistiek Management – je geeft leiding aan de Logistiek Manager, verantwoordelijk voor het warehouse in Nijkerk (ca. 35 FTE). Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het managen en contracteren van de logistieke partners (opslag & distributie). Je focust op betrouwbaarheid, kosten en de optimale inrichting van het netwerk. Waarbinnen je continu op zoek bent naar vernieuwingen die aansluiten bij de behoeften van de ondernemer en consument.

Onze ideale kandidaat voor deze Senior SCM positie

Is strategisch onderlegd, proactief, procesdenker, ondernemend, analytisch sterk, overtuigend, communicatief vaardig en in staat op een inspirerende manier een team professionals richting te geven. Je voelt belangen feilloos aan en bent in staat om zowel op strategisch niveau alsook in details te opereren. Je bent toe aan een volgende stap in je loopbaan waarbij je volop mogelijkheden hebt jezelf verder te ontwikkelen.

Daarnaast beschik je over:

• Afgeronde Hbo/Wo-opleiding in een relevante richting
• (Senior) managementervaring binnen de disciplines Replenishment / Demand & Supply Planning / Supply Chain / Logistics;
• Affiniteit met IT / Data-management
• Bij voorkeur ervaring binnen retail / FMCG

Ben jij de (senior) manager die wij zoeken? En zoek je een organisatie en functie waarbinnen samen ondernemen centraal staat? Dan zien wij je reactie graag tegemoet.

United Retail biedt jou:

De fantastische kans om deze nieuwe rol binnen de organisatie zelfstandig vorm te geven in een organisatie met veel potentieel. Je komt te werken met een professioneel en gedreven Management Team met een gezonde ambitie.

De arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend, waaronder:

• een goed basissalaris;
• tantième
• premievrij pensioen
• 25 vakantiedagen + 3 ATV-dagen
• Hybride werken
• 38-urige werkweek
• Persoonlijk opleidingsbudget

Over Objeqtive Recruitment

Objeqtive Recruitment is een gespecialiseerd werving- en selectiebureau met hogere doelen. Wij bemiddelen tussen professionals en topwerkgevers en vullen vacatures en interim-opdrachten in binnen Supply Chain, Logistiek en Operations in Nederland. Wij gaan verder. Planten toekomst. Klimaatpositief ondernemen is een structureel onderdeel van onze dienstverlening. Symbolisch planten we een boom bij plaatsing en compenseren we de CO2-uitstoot van jouw nieuwe werkplek / medewerker. Meer informatie? Bekijk onze hogere doelen of neem contact op met Martin Dröge via 06-29435083 of martin@objeqtive.nl

Locatie

Huizen

Publicatiedatum

22.03.2023

Contactpersoon

Martin Dröge

Vacatures

Deel deze vacature:
Objeqtive Recruitment gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.