Inloggen

Supply Chain Specialist

Vervuld
's-Hertogenbosch
Meer details
Adres
Goudenheuvel 47, 5234 GA 's-Hertogenbosch
Match criteria
  • Noord-Brabant

Een grote uitdaging voor initiatiefrijke Supply Chain Professionals!

Al sinds 1984 is VAKO (Den Bosch) leidend in het ontwikkelen en produceren van innovatieve componenten voor de raamdecoratie-industrie. Vanuit de moderne locatie (2018) in Den Bosch, waarbinnen ook het warehouse én de productieafdeling zijn gevestigd, werken zo’n 40 gemotiveerde collega’s aan het succes van deze ambitieuze niche-speler. Collegiaal, ondernemend, vernieuwend en informeel zijn enkele woorden die de cultuur het beste omschrijven.

Om je verder een beeld te geven: VAKO distribueert haar producten jaarlijks naar ca. 800 klanten over 60 landen wereldwijd. Naast de vele innovatieve technische producten (in totaal 3500 SKU’s) gaat dit om ca. 650.000 meter rail, 5.500.000 meter tapes en 24 miljoen haakjes. Met 41 patenten, productie in eigen huis en zijnde onderdeel van de MZURI Group heeft VAKO een sterke uitgangspositie voor verdere groei.

En jij gaat hier een belangrijke rol in spelen! Want Objeqtive Recruitment is voor VAKO exclusief op zoek naar een

Supply Chain Specialist

In deze functie ben je specialist, adviseur en dé centrale spil binnen VAKO voor supply chain gerelateerde vraagstukken (voorraadbeheer – masterdata – supplier management - assortimentsbeheer). Je bent sparringpartner voor de directie en werkt nauw samen met zowel interne collega’s als de strategische leveranciers ( Europa & Azië ).

Je zal in deze functie veel afwisseling ervaren tussen strategische vraagstukken en operationele werkzaamheden. De nadruk in ligt vooral op het continu verbeteren van de supply chain processen, systemen (wo. Slim4) en de logistieke stromen.

Waarom jij voor deze rol bij VAKO wil kiezen:

Omdat VAKO jou veel te bieden heeft! Namelijk: een vrije rol binnen een succesvolle organisatie waarin volop ruimte is voor initiatief. Je komt te werken in een hecht team en een perfect verzorgd modern kantoor in Den Bosch. De sfeer binnen VAKO is uitstekend!

De arbeidvoorwaarden zien er als volgt uit:

• een bruto maandsalaris tussen €4000,- en €5000,-
• 25 vakantiedagen
• een goede pensioenregeling

Wij zoeken een Supply Chain Coördinator, Demand Planner of SC Analist die toe is aan een volgende stap.

En wij zoeken jou als jij je thuis voelt in een organisatie die zich kenmerkt door ruimte voor ondernemerschap, collegialiteit en een informele werksfeer. Je bezit een continue drive om te verbeteren en neemt graag deel aan / initieert projecten. Je bent in staat zelfstandig te acteren op strategisch/tactisch niveau en deinst niet terug voor een ad-hoc operationele bezigheid.

Bij voorkeur beschik je daarnaast over:

• Hbo- / Wo werk- en denkniveau;
• kennis van en ervaring met planning (demand / supply);
• affiniteit met IT / ERP-systemen

Herken jij jezelf in dit profiel? Twijfel niet en solliciteer, want je zal positief verrast zijn wat er nog meer schuil gaat achter deze prachtige organisatie!

Over Objeqtive Recruitment

Natuurlijk begrijpen wij het ook als je eerst nog meer wilt weten. Voor vragen kan je contact opnemen met Martin Dröge (06-29435083 / martin@objeqtive.nl ).

Bekijk ook de company-video op de website van VAKO voor meer informatie

Objeqtive Recruitment is een gespecialiseerd werving- en selectiebureau met hogere doelen. Wij bemiddelen tussen professionals en topwerkgevers en vullen vacatures en interim-opdrachten in binnen Supply Chain, Logistiek en Operations in Nederland. Wij gaan verder. Planten toekomst. Klimaatpositief ondernemen is een structureel onderdeel van onze dienstverlening. Symbolisch planten we een boom bij plaatsing en compenseren we de CO2-uitstoot van jouw nieuwe werkplek / medewerker. Meer informatie? Bekijk onze hogere doelen of neem contact op met Martin Dröge via 06-29435083 of martin@objeqtive.nl

Locatie

's-Hertogenbosch

Publicatiedatum

28.02.2023

Contactpersoon

Martin Dröge

Vacatures

Deel deze vacature:
Objeqtive Recruitment gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.