Inloggen

Global Supply Chain Manager

Vervuld
Alkmaar
Meer details
Adres
Berenkoog 67, 1822 BN Alkmaar
Match criteria
  • Noord-Holland

Optimalisatie footprint - verbeteren planbaarheid - ontwikkelen van het SC-team

Clean air, our care. Een stevig statement waarmee AFPRO Filters leidend is in de internationale markt voor luchtfiltratie. Opgericht in 1979 is deze nuchtere Alkmaarse organisatie uitgegroeid tot globale marktleider met locaties in Europa, China en Australië en de ambities zijn nog altijd groots. De komende jaren zet AFPRO in op exponentiële groei in bestaande en nieuwe markten. Waarin een essentiële rol is weggelegd voor de SC-organisatie om de beoogde groei te faciliteren.

Om de organisatie de komende jaren verder, samen met het bestaande team, door te ontwikkelen is Objeqtive Recruitment exclusief op zoek naar een:

Global Supply Chain Manager

De producten van AFPRO worden geproduceerd in de eigen productielocaties in China en Polen van waaruit deze (en overige ingekochte) producten gedistribueerd worden naar eigen warehouses in Finland, Polen en Alkmaar. In de rol van Supply Chain Manager is je belangrijkste doelstelling om samen met het team een zo hoog mogelijke OTIF te realiseren tegen zo laag mogelijke kosten. Hierbinnen ben je verantwoordelijk voor de juiste voorraadniveaus (planning) en alle logistieke activiteiten (warehousing – inbound Air & Ocean – outbound).

Daar waar AFPRO Filters volop in ontwikkeling is, zal ook de afdeling SCM zich in de komende jaren verder ontwikkelen. Om de groei te faciliteren liggen de grootste uitdagingen in realiseren van de juiste logistieke footprint en het optimaliseren van de planbaarheid van de goederenstromen.

Als Supply Chain Manager ben je bepalend voor de Supply Chain Strategie en de daaruit voortvloeiende ontwikkelingen/projecten binnen de afdeling. Deze strategie draag je op een open en inspirerende wijze uit richting jouw teams op de verschillende locaties (6 FTE direct – ca. 100 FTE indirect) én de in- en externe stakeholders. Het directe team bestaat uit een Supply Chain Analist, 2 SC Planners, 2 Warehouse Managers (NL & PL) en een Teamlead Logistics (FI).

Je werkt nauw samen met Sales & Marketing, Procurement en Operations en rapporteert aan de Vice President Operations.

AFPRO Filters biedt jou

Een fantastische uitdaging om zelfstandig richting te geven aan deze nieuwe rol en veranderende afdeling Supply Chain. In een organisatie waarin ondernemerschap, besluitvaardigheid en openheid centraal staan.

De arbeidsvoorwaarden:

  • vaste functie in dienst van AFPRO;
  • een goed basissalaris;
  • premievrij pensioen;
  • 25 vakantiedagen;
  • reiskostenvergoeding

Onze ideale Supply Chain Manager

Is architect, aannemer en bouwer tegelijkertijd. Is verbinder en in staat bedrijfsdoelstellingen te vertalen naar een strategisch afdelingsplan incl. concrete acties en verbeterprojecten. Zoekt van nature de samenwerking met de rest van de organisatie en weet belangen feilloos in te schatten. En is, last-but-not-least, een open peoplemanager en in staat grote teams mee te krijgen in een snel veranderende omgeving.

Daarnaast beschik je over:

  • minimaal een Bachelor of Master in een relevante richting, aangevuld met relevante cursussen/opleidingen
  • 15+ jaar ervaring, waarvan minimaal 10 jaar als leidinggevende;
  • bewezen succes in het toepassen van lean-principes, innovatieve oplossingen en andere continuous improvement projecten;
  • uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Herken jij jezelf in dit profiel, heb je vragen over de rol of organisatie of wil je meteen al je interesse kenbaar maken? Reageer dan via de sollicitatiebutton op de website van Objeqtive Recruitment of neem contact op met Martin Dröge via 06-29435083

Over Objeqtive Recruitment

Objeqtive Recruitment is een gespecialiseerd werving- en selectiebureau met hogere doelen. Wij bemiddelen tussen professionals en topwerkgevers en vullen vacatures en interim-opdrachten in binnen Supply Chain, Logistiek en Operations in Nederland. Wij gaan verder. Planten toekomst. Klimaatpositief ondernemen is een structureel onderdeel van onze dienstverlening. Symbolisch planten we een boom bij plaatsing en compenseren we de CO2-uitstoot van jouw nieuwe werkplek / medewerker. Meer informatie? Bekijk onze hogere doelen of neem contact op met Martin Dröge via 06-29435083 of martin@objeqtive.nl

Bekijk voor een visuele indruk van AFPRO Filters de bedrijfsvideo onderaan deze pagina.

Locatie

Alkmaar

Publicatiedatum

09.05.2022

Contactpersoon

Martin Dröge

Vacatures

Deel deze vacature:
Objeqtive Recruitment gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.