Inloggen

Director Operations

Vervuld
Alkmaar
Meer details
Adres
Berenkoog 67, 1822 BN Alkmaar
Match criteria
  • Noord-Holland

Groei - strategie - change

Clean air, our care. Een stevig statement waarmee AFPRO Filters leidend is in de internationale markt voor luchtfiltratie. Een sterk groeiende B2B-markt met een divers pallet aan klanten (van hightech industrie tot schoolgebouwen) én producten ( zowel standaard als custom). Opgericht in 1979 is deze nuchtere Alkmaarse organisatie uitgegroeid tot globale marktleider met locaties in Europa, China en Australië en de ambities zijn nog altijd groots. De komende jaren zet AFPRO in op exponentiële groei in bestaande en nieuwe markten. Waarin de afdeling Operations een essentiële rol zal spelen.

Om de organisatie de komende jaren verder, samen met het deels nieuw te vormen team, door te ontwikkelen is Objeqtive Recruitment exclusief op zoek naar een:

Operations Director (MT-lid)

De producten van AFPRO worden geproduceerd in de eigen productielocaties in China en Polen van waaruit deze (en overige ingekochte) producten gedistribueerd worden naar eigen warehouses in Finland, Polen en Alkmaar. Van daaruit vinden de Afpro-producten, ondersteund door een stevige Service en IT-afdeling, hun weg naar klanten (B2B) wereldwijd.

Operational Excellence en korte levertijden kenmerken Operations binnen Afpro. Hiernaast zal de komende jaren de focus liggen op het voorbereiden van de organisatie op sterk stijgende volumes, o.a. door te professionaliseren over de gehele linie.

In de rol van Operations Director ben je onderdeel van het Senior Management Team en rapporteer je aan de President / CEO. Je vertaalt de organisatiestrategie naar een solide operations-strategie en doelstellingen die de groeiambities van de komende jaren mogelijk maken.

De Operations Director is verantwoordelijk voor het leiden van de afdelingen Productie (Polen & China), Supply Chain, Procurement, Technical Services en IT (Alkmaar).

De belangrijkste uitdagingen

  • opstellen en uitdragen van een meerjarige operations-strategie incl. budgetten;
  • succesvol leiden en ontwikkelen van een, deels nieuw te vormen, team;
  • het managen van grote internationale projecten incl. bijbehorend changemanagement.

Kortom: een strategische positie in een nuchtere en zeer succesvolle organisatie met enorme ambities die behoefte heeft aan een sterke leider voor haar afdeling Operations!

AFPRO Filters biedt:

Een grote uitdaging voor een senior die graag instapt in een heerlijk momentum: de markt is er klaar voor, middelen zijn aanwezig en er staat een ambitieus managementteam om de groeidoelstellingen te gaan verwezenlijken. Een positie waarin je in de gelegenheid wordt gesteld om samen met een, deels nieuw team, een stevige impuls kan geven aan de professionalisering van de volledige afdeling. En in een organisatie waarin ondernemerschap, besluitvaardigheid en openheid centraal staan.

De benefits voor deze positie zijn uitstekend.

Ben jij de Operations Director die wij zoeken?

Voor deze positie zijn wij op zoek naar de kandidaat met sterk ontwikkelde peopleskills, strategisch inzicht en de juiste business-sense. Iemand die zich thuis voelt in een organisatie met korte lijnen en een sterke drive om te ondernemen. Een inspirator die integriteit, eerlijkheid en veiligheid hoog in het vaandel heeft staan.

Daarnaast beschik je over:

  • minimaal een Bachelor of Master in een relevante richting, aangevuld met relevante cursussen/opleidingen;
  • 15+ jaar ervaring in management of directieposities;
  • ervaring in productieorganisaties;
  • ervaring met het leiden van een vergelijkbare diversiteit aan disciplines;
  • uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Herken jij jezelf in dit profiel, heb je vragen over de rol of organisatie of wil je meteen al je interesse kenbaar maken? Reageer dan via de sollicitatiebutton op de website van Objeqtive Recruitment of neem contact op met Martin Dröge via 06-29435083

Over Objeqtive Recruitment

Objeqtive Recruitment is een gespecialiseerd werving- en selectiebureau met hogere doelen. Wij bemiddelen tussen professionals en topwerkgevers en vullen vacatures en interim-opdrachten in binnen Supply Chain, Logistiek en Operations in Nederland. Wij gaan verder. Planten toekomst. Klimaatpositief ondernemen is een structureel onderdeel van onze dienstverlening. Symbolisch planten we een boom bij plaatsing en compenseren we de CO2-uitstoot van jouw nieuwe werkplek / medewerker. Meer informatie? Bekijk onze hogere doelen of neem contact op met Martin Dröge via 06-29435083 of martin@objeqtive.nl

Bekijk voor een eerste visuele indruk van AFPRO de bedrijfsvideo onderaan deze pagina.

Locatie

Alkmaar

Publicatiedatum

09.05.2022

Contactpersoon

Martin Dröge

Vacatures

Deel deze vacature:
Objeqtive Recruitment gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.