Inloggen

Senior Demand & Supply Coördinator

Vervuld
Diemen
Meer details
Adres
Verrijn Stuartweg 60, 1112 AX Diemen
Match criteria
  • Noord-Holland

Over de functie Senior Demand & Supply Coördinator bij Vemedia

De kans is groot dat jij de producten van je toekomstig werkgever al in huis hebt. Want met meer dan 20 bekende merken, waaronder Dagravit, Vision, Dampo en Sleepzz, biedt Vemedia de consument een breed scala aan zelfzorggeneesmiddelen, voedingssupplementen, cosmetica en ongediertebestrijdingsmiddelen die verkrijgbaar zijn via diverse kanalen (retailers, apotheken, groothandels en e-commerce).

Vemedia Healthcare Groep is één van de grootste ondernemingen in haar niches. Met een eigen productielocatie in Nederland en diverse offices in de EU en in HongKong bezit de organisatie een succesvolle basis voor verdere expansie.

Objeqtive Recruitment is voor het hoofdkantoor in Diemen exclusief op zoek naar een

Senior Demand & Supply Coördinator

In deze positie ben je aanspreekpunt voor de directie en verantwoordelijk voor de juiste beschikbaarheid van producten voor de klanten in de Nederlandse markt. Binnen de afdeling vorm je een compact team samen met de Demand Planner en Logistiek Coördinator. In totaal zijn er ca. 50 collega’s werkzaam op het hoofdkantoor in Diemen. Daarnaast is de productielocatie eveneens in Diemen gevestigd met ca 130 collega’s. Je werkt nauw samen met alle afdelingen en op alle niveaus binnen de organisatie waarvan de cultuur zich kenmerkt door snel schakelen, korte lijnen en het geven van verantwoordelijkheid.

Het assortiment van Vemedia is met meer dan 20 merken (ca. 350 SKU’s) en een grote diversiteit in seizoenpatronen erg uitdagend. Bovendien vinden er continu promotionele activiteiten en productinnovaties plaats. De producten worden aangeleverd vanuit verschillende suppliers wereldwijd (lange leadtimes) incl. de eigen productielocatie in Diemen.

Jouw uitdagingen in deze rol

  • Verkregen forecast en historische data analyseren en adviseren over de demand voor alle SKU’s;
  • Onderhouden en verder optimaliseren van het proces rondom promotionele sales en NPI’s;
  • Onderhouden van de forecasttool;
  • Monitoren van voorraadniveaus en inbound flow;
  • Ad-hoc oplossen van verstoringen in de supply chain;
  • Onderzoeken van verbeterpotentieel in de supply chain met key-accounts;
  • Het analyseren van data en signaleren van trends en verbeterpotentieel;
  • Faciliteren van de Demand Planner en Logistiek Coördinator.

Over jou

Jij bent een supply chain professional die zich thuis voelt in een kleine organisatie met grote merken. Je communiceert gemakkelijk met alle niveaus en disciplines binnen organisaties en doorziet belangen feilloos. Brengt structuur zonder star te zijn en streeft naar ‘elke dag een beetje beter’. Je bent in staat zelfstandig oplossingen te zoeken voor ad-hoc uitdagingen. En uiteraard ben je niet vies van het aanbieden van hulp en je mening, ook buiten je eigen domein.

Je bezit:

  • Een afgeronde Hbo-opleiding in relevante richting;
  • 5+ jaar ervaring in een vergelijkbare positie (retail / FMCG);

Vemedia Healthcare biedt jou:
Een senior allround positie met veel afwisseling en verantwoordelijkheid. Je werkt samen met een hecht team aan gave producten en met leuke klanten. Hiernaast ontvang je een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket, bestaande uit:

  • uitstekend basissalaris;
  • 13e maand en bonusregeling;
  • 29 vakantiedagen;
  • goede pensioenvoorziening;

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze rol? Of wil je graag nog meer informatie over de organisatie of functie? Solliciteer meteen via de button op de website van Objeqtive Recruitment óf neem contact op met Martin Dröge via 06-29435083 / martin@objeqtive.nl

Over Objeqtive Recruitment

Objeqtive Recruitment is een gespecialiseerd werving- en selectiebureau met hogere doelen. Wij bemiddelen tussen professionals en topwerkgevers en vullen vacatures en interim-opdrachten in binnen Supply Chain, Logistiek en Operations in Nederland. Wij gaan verder. Planten toekomst. Klimaatpositief ondernemen is een structureel onderdeel van onze dienstverlening. Symbolisch planten we een boom bij plaatsing en compenseren we de CO2-uitstoot van jouw nieuwe werkplek / medewerker. Meer informatie? Bekijk onze hogere doelen of neem contact op met Martin Dröge via 06-29435083 of martin@objeqtive.nl

Locatie

Diemen

Publicatiedatum

11.10.2021

Contactpersoon

Martin Dröge

Vacatures

Deel deze vacature:
Objeqtive Recruitment gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.