Inloggen

Interim Operations Manager (e-commerce)

Vervuld
Bleiswijk
Meer details
Adres
Laan van Mathenesse 9, Bleiswijk
Match criteria
  • Zuid-Holland

Interim Operationeel Logistiek Manager

Voor het nieuwe EFC van Jumbo in Bleiswijk is Objeqtive Recruitment op zoek naar een interim Operations Manager.

Begin 2021 is, naast de bestaande EFC's in Den Bosch en Raalte, het 3e EFC in Bleiswijk geopend. In dit EFC wordt de 'volumeknop' planmatig steeds verder open gezet tot het behalen van de maximale capaciteit. Op dit moment bevindt de operatie zich nog in de opstartfase.

Tijdens de opstartfase is behoefte aan een ervaren interim-manager die de groei in volume en personele behoefte succesvol managed en tegelijkertijd de dagelijkse operationele resultaten weet te behalen. Je behoudt het overzicht, vertaalt opstartplanning naar diverse scenario's, bent in staat snel je weg te vinden naar interne en externe stakeholders en borgt de dagelijkse resultaten.

  • Duur opdracht: 3-6 maanden (met evt. vervolg)
  • Locatie: regio Rotterdam
  • Uren per week: fulltime
  • Tarief: in overleg

Wij zoeken

Een ervaren manager die zich bewezen snel nieuwe situaties eigen maakt. Stevige peoplemanager met ervaring in startup van nieuwe logistieke operaties.

Je bent beschikbaar als zelfstandige (of ik kan je helpen dit te worden) of staat open voor een projectcontract.

Over Objeqtive Recruitment

Objeqtive Recruitment is een gespecialiseerd werving- en selectiebureau met hogere doelen. Wij bemiddelen tussen professionals en topwerkgevers en vullen vacatures en interim-opdrachten in binnen Supply Chain, Logistiek en Operations in Nederland. Wij gaan verder. Planten toekomst. Klimaatpositief ondernemen is een structureel onderdeel van onze dienstverlening. Symbolisch planten we een boom bij plaatsing en compenseren we de CO2-uitstoot van jouw nieuwe werkplek / medewerker. Meer informatie? Bekijk onze hogere doelen of neem contact op met Martin Dröge via 06-29435083 of martin@objeqtive.nl

Locatie

Bleiswijk

Publicatiedatum

08.06.2021

Contactpersoon

Martin Dröge

Deel deze vacature:
Objeqtive Recruitment gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.