Inloggen

Supply Chain Planner

Vervuld
Zwaagdijk (NH)
Meer details
Adres
Nieuwmarkt 8, 1681 NP Zwaagdijk
Match criteria
  • Noord-Holland

Over de vacature SC Planner bij Hessing:

Het 60-jaar jonge familiebedrijf Hessing is één van de koplopers in de groente- en fruit verwerkingsindustrie. Iedere week zetten ca. 1500 zeer betrokken medewerkers zich in om 7.000.000 groente en fruit producten te verwerken (o.a. panklare groentes, bewerkt fruit, verse sappen en maaltijdsalades). Gezonde en verse producten die hun weg naar de consument vinden via zes productielocaties, een eigen coldstore en een eigen transportbedrijf.

De afdeling Supply Chain Planning is binnen Hessing verantwoordelijk voor de tijdige forecasting, behoefteplanning en levering van superverse producten tegen zo laag mogelijke derving in de gehele keten. De afdeling bestaat uit de teams Demand Planning, Tactische Planning en Supply Planning. Voor de versterking en professionalisering van de Supply Planning zoekt Objeqtive Recruitment op exclusieve basis naar een:

Supply Chain Planner
Energiek, doorzetter, teamplayer

Als Supply Chain Planner ben je op klantniveau (retail / out-of-home partners) verantwoordelijk voor de korte termijn planning (maximaal 2 weken vooruit) waarin je een optimale balans zoekt tussen leverperformance, versheid en derving. Je werkt hiervoor nauw samen met commercie, productie en expeditie en maakt gebruik van Slim4 (Slimstock) en Microsoft Dynamics. Tegelijkertijd zoek je continu naar verbeteringen en maak je met behulp van analyses én gezond boerenverstand voorstellen voor de optimalisatie van processen.

Je houdt je daarnaast bezig met:

  • Dagelijks opstellen van de verkoopplanning en productiebehoefte;
  • Monitoren van de performance en actief bijsturen indien nodig;
  • Forecast en assortimentsbeheer bij acties, nieuwe productie introducties en uitfaseringen.

Lijkt jou dit een mooie kans jezelf en de afdeling SCM van Hessing verder te ontwikkelen? Dan nodigen wij je graag uit om vandaag nog te reageren!

Wij zoeken:

Een Planner (bijv. SC, Demand, Material) met een gezonde dosis energie en analytische vaardigheden. Je neemt graag initiatief en staat je mannetje in een zeer hectische omgeving. Je beweegt mee in de dynamiek en borgt tegelijkertijd vooruitgang in de professionalisering. Uiteraard ben je een teamplayer die past in een informele organisatie met humor en grote ambities.

Je beschikt ook over:

  • Hbo werk- en denkniveau (voorkeur voor afgeronde opleiding L&E of Bedrijfskunde);
  • Goede Excel-skills;
  • Affiniteit met foodproductie / retail.

Is dit niet helemaal de rol die je zoekt? Voor Hessing zijn wij ook op zoek naar een Tactisch Planner!

Hessing biedt jou:

Een uitdagende baan in een succesvol groeiende organisatie. Er zijn voldoende ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden zowel binnen als buiten de afdeling SCM.

Hessing biedt een bruto jaarsalaris tussen €37.500 en €46.500 incl. vakantiegeld op basis van een 38-urige werkweek. Daarnaast zijn er collectieve verzekeringen, bedrijfsfitness en wekelijks korting op de eigen groente en fruit producten.

Over Objeqtive Recruitment

Objeqtive Recruitment is een gespecialiseerd werving- en selectiebureau met hogere doelen. Wij bemiddelen tussen professionals en topwerkgevers en vullen vacatures en interim-opdrachten in binnen Supply Chain, Logistiek en Operations in Nederland. Wij gaan verder. Planten toekomst. Klimaatpositief ondernemen is een structureel onderdeel van onze dienstverlening. Symbolisch planten we een boom bij plaatsing en compenseren we de CO2-uitstoot van jouw nieuwe werkplek / medewerker. Meer informatie? Bekijk onze hogere doelen of neem contact op met Martin Dröge via 06-29435083 of martin@objeqtive.nl

Locatie

Zwaagdijk (NH)

Publicatiedatum

05.09.2021

Contactpersoon

Martin Dröge

Vacatures

Deel deze vacature:
Objeqtive Recruitment gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.